• sns02
  • sns03
  • sns04
  • sns05
Nggoleki

Angkat platform tugas abot

Angkat Platform Tugas Heavy, dibandhingake karo ngangkat kolom Mobile, supaya bisa cepet urip & mateni. Umume karya ing kendaraan komersial yaiku tes & perawatan sing sederhana, sing kudu dirampungake kanthi cepet. Kanthi ngunggahake Platform, operator bisa ngatasi karya kasebut kanthi gampang, sing bisa ngirit kaping pirang-pirang. Angkat Platform ditrapake kanggo kumpulan, pangopènan, ndandani, ngganti oli lan ngumbah kendaraan komersial sing beda (bis kota, kendaraan penumpang lan truk tengah utawa abot).

Minangka siji-sijine produsen kendaraan komersial hidrolik hidrolik profesional ing China, lan produsen lift kendaraan komersial terkemuka ing saindenging jagad, desain MAXIMA lan nggawe lift platform pertama ing 2016.

Angkat MAXIMA Platform nggunakake sistem angkat vertikal hidrolik unik lan piranti kontrol keseimbangan presisi tinggi kanggo njamin sinkronisasi silinder hidrolik sing sampurna lan ngangkat munggah lan mudhun kanthi lancar.

Sawise pirang-pirang taun pembangunan, para insinyur profesional terus nganyari desain angkat platform lan aksesoris sing gegandhengan. Seneng banget ngumumake manawa, MAXIMA bisa ngunggahake platform ing njero lan ing njero lemah saiki. Dawane angkat platform bisa 7 meter, 8 meter, 9 meter, 10 meter, lan 11,5 meter. Uga MAXIMA dilengkapi lift platform kanthi balok jacking duty Heavy, sing kapasitas angkat bisa dadi 12.5Tons per set.

Ing taun 2018, lift platform MAXIMA diajeni kanggo disertifikasi dening perusahaan sertifikat Israel. Wiwit iku, puluhan set lift platform MAXIMA wis diwenehake menyang tentara Israel. Lan ing taun sing padha, lift platform MAXIMA diajeni kanggo entuk sertifikat CE.

Mikir angkat kendaraan Komersial, pikirake MAXIMA. Kanthi produk bermutu, lan layanan aftersale profesional saka MAXIMA & distributor lokal, MAXIMA bakal luwih gampang gawe sampeyan. Kapan sampeyan butuh dhukungan, MAXIMA bakal bisa digunakake. Ngidini supaya sampeyan menehi saran lan solusi profesional kanggo cocog karo pitakon, saiki hubungi 0086 535 6105064.

news01


Wektu kiriman: Des-17-2020