• sns02
  • sns03
  • sns04
  • sns05
Nggoleki

Angkat Kolom Tugas Heavy

  • Premium Model

    Model Premium

    Robot pengelasan maju njamin kekuatan las seragam lan kualitas tinggi.
    Masalah njupuk otomatis lan debugging
    Dirakit nganggo dhukungan hidrolik lan kunci mekanik
    Leveling otomatis njamin sinkronisasi
    ZigBee ngirim sinyal supaya sinyal stabil lan ngawasi wektu nyata.
    Tombol watesan puncak mesthekake mandheg kanthi otomatis nalika pucuk wis tekan.

  • Wireless Model

    Model nirkabel

    Robot pengelasan maju njamin kekuatan las seragam lan kualitas tinggi.
    Masalah njupuk otomatis lan debugging
    Dirakit nganggo dhukungan hidrolik lan kunci mekanik
    Leveling otomatis njamin sinkronisasi
    ZigBee ngirim sinyal supaya sinyal stabil lan ngawasi wektu nyata.
    Tombol watesan puncak mesthekake mandheg kanthi otomatis nalika pucuk wis tekan.

  • Cabled Model

    Model Kabel

    Masalah njupuk otomatis lan debugging
    Dirakit nganggo dhukungan hidrolik lan kunci mekanik
    Leveling otomatis njamin sinkronisasi
    Tombol watesan puncak mesthekake mandheg kanthi otomatis nalika pucuk wis tekan.
    Kapasitas dhuwur: kolom siji ngliwati tes beban keamanan 1,5 kaping.
    Piranti proteksi mbukak-beban ngindhari kakehan beban