• sns02
  • sns03
  • sns04
  • sns05
Nggoleki

Warta

  • AD-new lift

    Angkat AD-anyar

    Ngenepi inovasi kasebut, selaras karo Times, ngupayakake semangat perusahaan sing sampurna MAXIMA nggawe upaya tenanan kanggo memenuhi permintaan pelanggan lan terus inovasi, terus maju. MAXIMA wis ngupayakake ngunggahake Angkat Kolom Nirkabel Tugas ing ...
    Waca liyane
  • 2018 German exhibition

    Pameran Jerman 2018

    Ing 2018 Automekanika Frankfurt, pameran perdagangan utama ing jaman saiki kanggo industri jasa otomotif, MIT AUTOMOBILE SERVICE CO, LTD (MAXIMA), dununge ing Hall 8.0 J17, ukuran ngadeg: 91 sqm. ngenalake produk angkat tugas sing cerdas, mbukak area Platform Lif anyar ...
    Waca liyane
  • Heavy duty platform lift

    Angkat platform tugas abot

    Angkat Platform Tugas Heavy, dibandhingake karo ngangkat kolom Mobile, supaya bisa cepet urip & mateni. Umume karya ing kendaraan komersial yaiku tes & perawatan sing sederhana, sing kudu dirampungake kanthi cepet. Kanthi angkat Platform, operator bisa ngatasi karya kasebut kanthi gampang, sing bisa ngirit ...
    Waca liyane