• sns02
  • sns03
  • sns04
  • sns05
Nggoleki

Produk

  • Heavy Duty Platform Lift

    Angkat Platform Tugas Heavy

    Angkat Platform MAXIMA Heavy Duty nggunakake sistem angkat vertikal hidrolik unik lan piranti kontrol saldo presisi tinggi kanggo njamin sinkronisasi silinder hidrolik sing sampurna lan ngangkat munggah lan mudhun kanthi lancar. Angkat Platform ditrapake kanggo nglumpukake, njaga, ndandani, ngganti minyak lan ngumbah macem-macem kendaraan komersial (bis kota, kendaraan penumpang lan truk tengah utawa abot).

  • M1000 Series Auto-body Alignment Bench

    Bangku Alignment Auto-awak Seri M1000

    Sistem kontrol terpusat independen: siji gagang bisa ngangkat platform munggah lan mudhun, narik menara, lan ngangkat sekunder. Gampang dioperasikake lan efisien.

    Platform bisa ngangkat munggah lan mudhun kanthi vertikal lan miring ing dhuwur sing ditemtokake. Ing posisi paling endhek, gampang dipasang utawa diturunake menara, sing bisa ditindakake dening wong siji.

  • B Series  Auto-body  Alignment Bench

    Bangku Alignment Otomatis B Series

    Sistem kontrol terpusat independen: siji gagang bisa ngangkat platform munggah lan mudhun, narik menara hidrolik kanthi bentuk cincin mesthekake 360 ​​° bisa muter. Silinder vertikal nawakake narik kuat tanpa kekuwatan komponen. Dhuwur kerja sing beda (375 ~ 1020mm) cocog kanggo operator sing beda.

  • M Serires Auto-body  Alignment Bench

    M Serires Bangku Alignment Auto-awak

    Sistem kontrol terpusat independen: siji gagang bisa ngangkat platform munggah lan mudhun, narik menara, lan ngangkat sekunder. Gampang dioperasikake lan efisien.
    Platform bisa ngangkat munggah lan mudhun kanthi vertikal lan uga ngangkat sing bisa diiringake, sing njamin kabeh jinis kendaraan kacilakan bisa urip ing platform mati tanpa ngangkat. Dhuwur kerja sing beda (375 ~ 1020mm) cocog kanggo operator sing beda.

  • L Series Auto-body  Alignment Bench

    Bangku Alignment L Series Otomatis

    Sistem kontrol terpusat independen: siji gagang bisa ngangkat platform munggah lan mudhun, narik menara, lan ngangkat sekunder. Gampang dioperasikake lan efisien.
    Platform bisa nindakake ngangkat miring, sing njamin kabeh jinis kendaraan kacilakan bisa urip lan mateni platform tanpa ngangkat.

  • MAXIMA Dent Puller Welding Machine B3000

    MAXIMA Mesin Las Duduk Puller B3000

    Transformer kinerja tinggi njamin las stabil.
    Obor lan aksesoris las multifungsi kalebu macem-macem kahanan.
    Fungsi sing gampang diowahi.
    Cocog kanggo ndandani panel tipis sing beda.

  • MAXIMA Universal Welding Machine B6000

    MAXIMA Mesin Las Universal B6000

    Nggabungake las titik langsung lan regangan siji-sisi
    Efek las stabil nangani macem-macem kasus
    Pendinginan udara sing dioptimalake njamin pengelasan dawa
    Desain manusiawi njamin operasi sing dipercaya lan efisiensi dhuwur
    Panel kontrol cerdas nyederhanakake operasi
    Aksesoris ndandani sheet metal kanthi lengkap mbantu ndandani panel njaba kanthi gampang.

  • MAXIMA Gas Shielded Welding Machine BM200

    Mesin Las Shielded Gas MAXIMA BM200

    Telung bedhil las kanthi telung batang las nggawe panggunaan sing luwih apik lan efisiensi dhuwur.
    Daya output bisa nyetel sak karepe.
    Penyearah jembatan 3 PH njamin busur las stabil.
    PWM njamin pakan teken sing stabil.
    Rajutan panganan tongkat digabungake karo mesin las.
    Rajutan proteksi panas banget njamin las sing aman.

  • MAXIMA Aluminum Body Gas Shielded Welding Machine B300A

    Mesin Las Aluminium MAXIMA Aluminium Baja Dilindhungi B300A

    Teknologi Invert kelas donya lan DSP sing digitalisasi saiki diadopsi
    Parameter las bakal disetel kanthi otomatis sawise mung nyetel siji parameter
    Rong mode operasi: Layar tutul lan tombol
    Kontrol loop tertutup kanggo mesthekake stabil busur las lan kekuatan las sing dhuwur, lan aja nganti deformasi

  • B80 Aluminum Body Welding Machine

    Mesin Las Awak Aluminium B80

    Ditrapake kanggo bahan otomatis apa wae kalebu aluminium, paduan aluminium, wesi, tembaga.
    Teknologi kuwalik njamin efisiensi dhuwur, tingkat kegagalan sing stabil lan kurang
    Transformer kinerja tinggi njamin las sing bisa dipercaya
    Dilengkapi bedhil lan aksesoris serbaguna kanggo nutupi macem-macem lekukan.
    Fungsi sing gampang diowahi
    Cocog kanggo ndandani jinis deformasi panel tipis.

  • Dent Pulling System

    Sistem Narik Dent

    Ing praktik ndandani awak kanthi otomatis, panel cangkang kanthi kekuatan kaya lawang kendharaan ora gampang diatasi nganggo penarik gigi tradisional. Bangku mobil utawa mesin las tameng gas bisa ngrusak awak otomatis.

  • Auto-body Electric Measurement System

    Sistem Pangukuran Listrik awak otomatis

    MAXIMA EMS III, sistem pangukuran kelas donya sing terjangkau, didhasarake teknologi generasi anyar hardware lan software. Kombinasi karo basis data kendaraan online khusus (kalebu luwih saka 15.000 model), efisiensin lan gampang dioperasikake.