• sns02
  • sns03
  • sns04
  • sns05
Nggoleki

Angkat AD-anyar

Ngenepi inovasi kasebut, selaras karo Times, ngupayakake semangat perusahaan sing sampurna MAXIMA nggawe upaya tenanan kanggo memenuhi permintaan pelanggan lan terus inovasi, terus maju. MAXIMA wis ngupayakake ngunggahake Heavy Duty Wireless Column ing babagan tampilan lan fungsi wiwit taun 2011. Pungkasane, MAXIMA nggawe trobosan sawise desain lan pamriksan sing tliti.
Ing tampilan, ana tampilan anyar kanthi warna putih lan biru terang. Mangga deleng gambar ing ngisor iki. Ing tampilan anyar, ana layar tutul warna gedhe 9 ', nuduhake kode kesalahan sing cocog lan langkah-langkah rinci sing nuntun pangguna kanggo mbenerake kesalahan, sing nggampangake operasi sing gampang. Werna anyar luwih apik lan nggumunake.

new04

new04

Ing istilah fungsi, MAXIMA wis ngembangake fungsi sambungan gratis sing anyar. Sambungan gratis tegese kabeh kolom padha; kolom kanthi kapasitas sing padha bisa klompok kanthi bebas minangka set kapan wae. Contone, ana 16 angkat nirkabel kanthi fungsi sambungan gratis, sampeyan bisa milih potongan kasebut dadi sakumpulan, kayata 2-, 4-, 6-, 8-, utawa nganti 16- kolom, kanthi setelan sing sederhana -up, adhedhasar model nirkabel dhasar. Fungsi iki nglirwakake konsep kolom utama lan kolom budak. Kabeh lift bisa dadi kolom utama lan uga nglumpukake nomer kolom sewenang-wenang kanthi kapasitas sing padha karo sing disetel dening setelan sing gampang.

new04

MAXIMA bakal tetep nglumpukake kabeh kanggo ngetutake pasar lan anjog lan tren, ngupayakake upgrade lan kesempurnaan model anyar Heavy Duty Column Lift. Ing wektu cedhak, MAXIMA bakal nggawe trobosan luwih akeh lan ngembangake luwih akeh fungsi kanggo nggampangake panggunaan lan pangopènan saben dinane. Mangga diantisipasi lan matur nuwun kanggo manungsa waé.


Wektu kiriman: Des-17-2020