• sns02
  • sns03
  • sns04
  • sns05
Nggoleki

Pameran Jerman 2018

Ing 2018 Automekanika Frankfurt, pameran perdagangan utama ing jaman saiki kanggo industri jasa otomotif, MIT AUTOMOBILE SERVICE CO, LTD (MAXIMA), dununge ing Hall 8.0 J17, ukuran ngadeg: 91 sqm. ngenalake produk angkat tugas sing cerdas, mbukak area Platform Lift lan Wireless Mobile Lift kanthi teknologi.

Teknologi inovatif lan kualitas canggih, narik akeh pelanggan kanggo ngunjungi lan nemu pengalaman, uga akeh teknisi peer sing teka ing MAXIMA kanggo sinau lan ngrembug.

Angkat tugas berat cerdas sing dipamerake ing Automekanika Frankfurt kabeh nggunakake sistem kontrol Zigbee, sing bisa nyadari kontrol nirkabel uga kombinasi & interkoneksi mesin. Iki nuduhake manawa MAXIMA bakal terus berkembang ing arah intelijen, lan nalika semana, MAXIMA wis ngadeg ing level paling dhuwur ing teknologi.

news02

news02


Wektu kiriman: Des-17-2020